top of page

Enkelt med kvalitet och känsla
På Vannerberg fönsterrenovering vill vi att du ska slippa allt besvär som ett fönsterbyte innebär. Dessutom tycker vi att din tid är värdefull och att det förmodligen finns någonting som du hellre gör än att mäta fönstergluggar, transportera tunga och otympliga fönster, besöka byggvaruhus eller boka tider med hantverkare.

Om du låter oss ta hand om din fönsterrenovering så sköter vi allt från demontering till montering och efterkontroll, samtidigt som du kan lägga din tid på något som är viktigt för dig.

För oss är det väldigt viktigt att du som kund känner dig nöjd. Därför avslutar vi alltid vårt arbete med ett återbesök där vi försäkrar oss om att slutresultatet lever upp till vad som utlovats. Vi lämnar också omfattande garantier på både själva arbetet som på materialet.

Renovering efter dina behov
Dina fönster och dörrar anpassas efter dina önskemål avseende färg, glas och olika tillbehör. Vi renoverar dina fönster efter just dina önskemål och behov.

Det är viktigt att renoveringen blir rätt utförd. Att renovera fönster tar normalt några veckor. Fönsterbågarna tas ner och ersätts med fönstertält. Sedan renoveras karmarna på plats, för att sedan återigen montera tillbaka fönsterbågarna. Alla detaljer runt omkring – såsom fönsterbänkar, lister, dörrar (normal målning ingår) – kan också fixas om du så önskar.

sharon-mccutcheon-651004-unsplash.jpg
RENOVERING EFTER DINA BEHOV
bottom of page